Bouwen aan een droom

Wat ben je nou eigenlijk allemaal aan het doen met wijn? Maar je hebt toch net een nieuwe baan? Is daar wel geld mee te verdienen dan? Zomaar wat vragen die ik op me afgevuurd kreeg toen ik aan vrienden en collega’s over Hart voor Wijn vertelde. Dat ik een passie heb voor wijn mag duidelijk zijn. Ik kreeg steeds meer de behoefte er écht iets mee te gaan doen en dus ben ik maar gewoon begonnen! Niet met een volledig uitgedacht plan of marktonderzoek maar vanuit de droom om mijn enthousiasme en kennis over wijn met anderen te kunnen delen. En dat draaide er op uit in dat ik in 1 week de domeinnaam HartvoorWijn.nl kocht, een afspraak maakte bij de KvK, met WordPress aan de slag ging en uren achter mijn laptop kroop om te finetunen. Grappig genoeg heb ik in mijn tijd als adviseur bij de bank veel startende ondernemers gesproken en hun ondernemersplannen uitvoerig getoetst. Die kennis over wat er komt kijken bij het ondernemerschap komt vanzelf van pas; eerst maar eens bouwen aan die droom.

Hart voor Wijn heb ik opgericht om mijn energie over alles wat met wijn te maken heeft kwijt te kunnen, waar het hart van vol zit loopt de mond van over ;-)! Via de blogs wil ik op een laagdrempelige én leerzame manier jullie wegwijs maken in de wijnwereld. Dat kan over van alles gaan. Dingen die aan bod komen tijdens de cursus of proefavonden, wijnen die ik geproefd heb en meer over wil weten, leuke adressen die ik bezocht heb of wijnreizen en ervaringen. Ik weet ook nog lang niet alles en heb voor veel details de boeken of google nodig, maar zal via deze blogs die soms stoffige theorie op een luchtige manier proberen te verwoorden.

Maar… het aller gaafste is dat ik vanaf nu wijnproeverijen organiseer. Ga ik gewoon doen! Hoe vet is dat? Ook ben ik met een hele leuke zaak in Rotterdam in gesprek voor een samenwerking. Daarover hopelijk snel meer!

Naast dat het veel over wijn zal gaan hier vind ik het leuk om het persoonlijk te houden. Met mijn achternaam ‘van Harten’ wilde ik iets in de naam en zo werd Hart voor Wijn dankzij wat creatieve meedenkers op Instagram geboren. Als trotse inwoner kon een knipoog naar het Rotterdamse niet achterblijven, mijn motto is dan ook Hart voor Wijnig, Nooit Chagrijnig. En ja dat is bewust fout geschreven ;-)!

Liefs,
Kirsten

8 reacties op “Bouwen aan een droom”

  1. Pingback: De wereld van wijncursussen - Hart voor Wijn

  2. Pingback: Wijncursus SDEN en Wine2Move - Hart voor Wijn - Wijncursussen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *