Contact Hart voor Wijn

Contact opnemen voor de de mogelijkheden? Ben je nieuwsgierig naar een wijnproeverij op maat? Wil je samenwerken of kan ik iets anders voor je betekenen? Neem dan vooral vrijblijvend contact met mij op. Je kunt ook een kijkje nemen op de agenda voor aankomende events.

Contactgegevens

Onderstaand formulier invullen kan natuurlijk ook. Dan ga ik direct voor je aan de slag en drinken we hopelijk snel een glas wijn!
sommelier cursus

Samenwerkingen & freelance opdrachten

Ik deel graag mijn enthousiasme over wijn zodat andere er wat van kunt leren én er nog meer van kunnen genieten. Naast dat ik wijncursussen en wijnproeverij geef vanuit Hart voor Wijn ben ik ook allround freelancer in de wijnbranche. Dat betekent dat je mij kunt inhuren voor events, projecten en opdrachten. Ben je benieuwd wie ik ben en wat ik allemaal voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op en ik denk graag met je mee over de mogelijkheden.

Contact Hart voor Wijn

Hart voor Wijn is het platform voor wijnliefhebbers met wijncursussen, wijnproeverijen én heeft een online academy. Zo kun jij zelf kiezen op welke manier je kennis wilt maken van de wereld van wijn. We bieden wijncursussen aan op SDEN niveau. Ook is er een online academy om meer te leren over wijn. Deze is modulair opgebouwd zodat je zelf kunt kiezen waar jij je in wilt verdiepen. Wijnproeverijen organiseren we regelmatig in regio Rotterdam, maar ook online of op locatie behoort tot onze mogelijkheden. Contact Hart voor Wijn en proef snel met ons mee.

kirsten van harten
Kirsten van Harten
wijnliefhebber & oprichter
Bij boeking of bestelling van tickets die Hart voor Wijn aanbiedt zijn onderstaande algemene voorwaarden automatisch geaccepteerd. Je kunt onze privacyverklaring en algemene voorwaarden hier terugvinden.