Wijnproeverijen bij Le Nord Rotterdam

 

Hart voor Wijn organiseert wijnproeverijen bij Wijnwinkel Le Nord in Rotterdam. Sfeervol, leerzaam én laagdrempelig. Genieten van goede wijn in een gezellige setting staat bij mij altijd voorop. Daarbij vind ik het belangrijk dat het toegankelijk en interessant is voor iedereen die graag een goed glas wijn drinkt, met of zonder wijnkennis.

 

Zaterdag 14 maart 2020: Spaanse Wijnen Proeverij

Let’s get Spanish! Om je door dat laatste beetje winterdip te trekken zoeken we de warmte op! Spanje biedt een walhalla van wijnen, die je als wijnliefhebber ontdekt moet hebben. Door extreme seizoensinvloeden komen er geconcentreerde, spannende wijnen vandaan, en die gaan we proeven! En nee dan heb ik het niet over sangria maar over de kwaliteit die dit land te bieden heeft! Wat kun je zoal verwachten?

  • Zes bijzondere top wijnen.
  • Volle borrelplanken met brood en antipasti.
  • Proeftechniek: wat kun je allemaal ontdekken als je kijkt, ruikt en proeft aan wijn?
  • Toelichting op de geproefde wijnen, regio en achtergrond.
  • Tips over wijn spijs combinaties.

Wanneer? Zaterdag 14 maart van 15:00 tot 17:30. Inloop vanaf 14:45.

Waar? Wijnwinkel Le Nord, Provenierssingel 32A, Rotterdam.

Tickets? Bestel je via deze link of via de button voor €29,50. 

 

Je kunt eventueel ook aansluiten voor de introductie Wijncursus voor beginners bij Wijnwinkel Le Nord. Die staat gepland op donderdag avond 19 maart en 2 april. Kijk hier voor meer informatie.

 

Mocht je na de wijnproeverij aan willen schuiven voor een heerlijk diner dan kan dat bij Bistronomie Le Nord. Reserveren en meer informatie vind je via www.lenord.nl

 

Besloten proeverijen

Liever een privé wijnproeverij? Ook dit is natuurlijk mogelijk. Hart voor Wijn organiseert namelijk ook wijnproeverijen óf wijn spijs workshops bij Wijnwinkel Le Nord in Rotterdam. Dit stemmen we natuurlijk geheel af op jouw voorkeuren en groepssamenstelling. Het kan natuurlijk ook georganiseerd worden op een externe locatie. Neem contact met mij op voor meer informatie of kijk even op deze pagina. 

Bij alle ticketaankopen, reserveringen en boekingen voor zowel de open als besloten proeverijen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.