Online wijnproeverijen voor groepen en bedrijven​

Online wijnproeverijen voor groepen en bedrijven

Wij organiseren regelmatig met veel enthousiasme online wijnproeverijen voor groepen en bedrijven in heel Nederland. Een online wijnproeverij is zeker in deze tijd een erg leuke én interactieve manier om iets te organiseren met bijvoorbeeld een vriendengroep of als teamuitje met collega’s. Uiteraard nemen we alles voor je uit handen en kun je de proeverij samen stellen zodat het helemaal past binnen jullie wensen en budget.

“Omdat fysieke borrels nu even niet meer mogelijk zijn hebben we met werk een digitale wijnproeverij gedaan. De logistiek was top geregeld, de wijn inclusief uitleg was leuk en volgens mij heeft iedereen wat leuks kunnen leren.”

kirsten van harten

Hoe werkt een online wijnproeverij?

We stellen voor iedere deelnemer een mooi proefpakket samen met verschillende wijnen. Naast de wijnen zit daar ook een toolkit om voor de proeverij (aromawiel, proefformulier, proef stappenplan). Die proefpakketten worden desgewenst ook verzonden naar iedereen. We plannen een sessie in via ZOOM of een andere online omgeving en in een sessie van circa 1,5 uur. Juist omdat het tijdens deze periode een leuke manier moet zijn om even te ontspannen, houden we het zo interactief en gezellig mogelijk.

We proeven verschillende wijnen die passen bij het thema. Je ruikt, proeft en leert zo op een leuke en leerzame manier meer over wijn. Afhankelijk van de opzet en het niveau bepalen we samen hoeveel ik vertel over de theorie en achtergrond van de wijn, regio van herkomst en methode. Daarbij vind ik het belangrijk dat het toegankelijk en interessant is voor iedereen die graag een goed glas wijn drinkt, met of zonder wijnkennis.

Opzet online wijnproeverijen voor groepen en bedrijven

Afhankelijk van de wensen bepalen we samen de opzet en omvang van de proeverij. Wat kun je zoal verwachten:

  • Oefenen van het wijnproeven: wat kun je allemaal ontdekken als je kijkt, ruikt en proeft aan wijn?
  • Uitleg over de geproefde wijnen, regio en achtergrond
  • Compleet proefpakket inclusief mooie wijnen en een proefkit met aromawiel & proefformulier 
  • Zeer geschikt om te organiseren als teamuitje of met familie en vriendengroepen.
kirsten van harten

Kosten online wijnproeverij

Je kunt de online wijnproeverij natuurlijk zo gek maken als je wilt, met betaalbare of juist exclusieve wijnen. Als je het wat groter wilt aanpakken dan is het bijvoorbeeld mogelijk dat er een borrelhapje wordt meegestuurd met de pakketten. Afhankelijk van de wensen maken we het dan passend in jouw budget. Een online wijnproeverij is mogelijk vanaf 8 deelnemers.

Neem contact met ons op voor meer informatie voor een online wijnproeverij voor groepen en bedrijven. 

“De host voelde goed de stemming aan en liet ons lekker kletsen als dit spontaan gebeurde. Daardoor was het een leuke en leerzame sessie. Zeer geslaagd!”

Toffe bedrijven waar wij eerder mee mochten proosten