Wijnproeverijen Le Nord Rotterdam

Wijnproeverijen Le Nord Rotterdam

Hart voor Wijn organiseert regelmatig open wijnproeverijen bij Wijnwinkel Le Nord in Rotterdam. Sfeervol, leerzaam én laagdrempelig. Genieten van goede wijn in een gezellige setting staat bij mij altijd voorop. Daarbij vind ik het belangrijk dat het toegankelijk en interessant is voor iedereen die graag een goed glas wijn drinkt, met of zonder wijnkennis. Kijk voor alle aankomende events op onze agenda.

Nieuwe proeverijen worden zo snel mogelijk weer gepland zodra de horeca weer open mag. In de tussentijd kun je bij ons terrecht voor online wijnproeverijen. Die organiseren we graag op maat, voor kleine én grote groepen. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. 

meld je aan

Op de hoogte blijven van nieuwe data?

Wat kun je verwachten? 
  • Zes bijzondere top wijnen.
  • Diverse kazen met brood & smeersels
  • Proeftechniek: wat kun je allemaal ontdekken als je kijkt, ruikt en proeft aan wijn?
  • Toelichting op de geproefde wijnen, regio en achtergrond
  • Tips en trucs over het combineren van wijn & kaas en het maken van een smaakprofiel.

Privé Wijnproeverij Rotterdam

Liever een privé wijnproeverij? Ook dit is natuurlijk mogelijk. Hart voor Wijn organiseert namelijk ook wijnproeverijen óf wijn spijs workshops bij Wijnwinkel Le Nord in Rotterdam. Dit stemmen we natuurlijk geheel af op jouw voorkeuren en groepssamenstelling. Het kan natuurlijk ook georganiseerd worden op een externe locatie. Neem contact met mij op voor meer informatie of kijk op deze pagina.

Bij alle ticketaankopen, reserveringen en boekingen voor zowel de open als besloten proeverijen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.