Wijnproeverijen bij horeca hotspots

Hart voor Wijn organiseert regelmatig open wijnproeverijen bij toffe horeca hotspots in Rotterdam. Deze wijnproeverijen zijn altijd sfeervol, leerzaam én laagdrempelig. Genieten van goede wijn in een gezellige setting staat daarbij voorop. Wij vinden het namelijk belangrijk dat het toegankelijk en interessant is voor iedereen die graag een goed glas wijn drinkt. Iedereen is dus van harte welkom, met of zonder wijnkennis.

Geplande wijnproeverijen

Hieronder vind je meer informatie over de eerstvolgende wijnproeverij. Ben je benieuwd welke events we nog meer organiseren? Bekijk dan onze agenda voor een overzicht waar en wanneer we jou van goede wijn voorzien.
Wijn is er natuurlijk genoeg.. maar plaatsen zijn beperkt. Wacht dus niet te lang met het bestellen van je kaartje.

meld je aan

Als eerste op de hoogte van nieuwe data

Privé wijnproeverijen

Wil jij liever een privé wijnproeverij organiseren? Ook dit is natuurlijk mogelijk. Een privé proeverij of wijn spijs workshop stemmen we natuurlijk geheel af op jouw voorkeuren. Ook kijken we daarbij naar de groepssamenstelling en het niveau. Zo kun je een wijnproeverij organiseren met een vriendengroep of collega’s. Wij kunnen een wijnproeverij organiseren op basisniveau als gezellige activiteit waarbij wijnkennis niet nodig is maar je wél meer wilt leren genieten van wijn. Ook het organiseren van een wijnquiz of exclusieve proeverij behoort tot de mogelijkheden.

Een privé wijnproeverij kan natuurlijk ook georganiseerd worden op een externe locatie. Bekijk deze pagina voor meer informatie over de mogelijkheden. Maar, we kunnen vast verklappen dat het er op neer komt dat alles mogelijk is! Je kunt er dus ook voor kiezen om direct contact met ons op te nemen voor meer een offerte en wijnproeverij op maat. 

Bij alle ticketaankopen, reserveringen en boekingen voor zowel de open als besloten proeverijen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.