tips voor wijn spijs combineren

Download Gratis WijnSpijs E-book

Ben jij gek op wijn én eten en lijkt het je leuk te ontdekken hoe je Wijn Spijs het beste combineert? En wil je gelijk aan de slag? Dan heb ik iets voor je!
wijnspijs 2
Welkom

Echt aan de slag met WijnSpijs?

Leer met de online wijnspijs cursus alles over het combineren van wijn bij gerechten. We leggen de spelregels uit zodat je nog meer kunt genieten. Daarbij leer je hoe je een smaakprofiel kunt maken en hoe je op basis van het mondgevoel, smaakgehalte en structuur van een gerecht een passende wijn uitzoekt.

Je krijgt onbeperkt toegang zodat je kunt studeren op jouw eigen tempo. De online wijncursus basis is de ideale manier om alleen, met vrienden of familie aan de slag te gaan met wijn.

online wijncursussen

Wat kun je verwachten?

Proeven als een pro

Ontdek aroma's en leer hoe je stap voor stap het kijken, ruiken & proeven van wijn.

Op jouw eigen tempo

Je krijgt onbeperkt toegang en kunt alles terug kijken. Leer wanneer het jou uitkomt.

Ontdek smaakprofielen

Leer hoe je wijn combineert bij gerechten zodat je nog meer kunt genieten van wijn.

Heel veel video's

Enthousiaste en heldere uitleg van de praktijk zonder ingewikkeld taalgebruik.

Praktische opdrachten

Geen stoffige theorie maar zelf aan de slag met wijn. Natuurlijk met hulpmiddelen.

Mobiel vriendelijk

Ook vanaf je mobiel of tablet kun je de cursus volgen. Waar en wanneer jij dat wilt.

Ontwerp zonder titel

Benieuwd naar de online wijnspijs cursus?

Allereerst leer je over de primaire smaken en aroma’s en hoe die op elkaar reageren. We staan ook stil bij de mogelijkheden voor het kiezen van een combinatie voor harmonie of contrast. Daarbij gaan we natuurlijk kijken naar de verschillende wereldkeukens van Aziatisch, Italiaans maar ook gewoon de Hollandse pot.

Natuurlijk geven we ook allerlei suggesties voor het uitzoeken van wijnen bij specifieke producten van vlees, vis tot kaas en diverse groentes. Ook leggen we je uit wat de manier van bereiding voor rol speelt bij een wijn spijs combinatie. Er zijn nogal wat smaakmakers te gebruiken in de keuken dus we kijken ook naar welke rol die spelen die in de combinatie met wijn.
67

Het gratis e-book wordt je aangeboden als je je aanmeld voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte bent van wijnproeverijen, wijncursussen en nieuwe artikelen. Uiteraard ga ik vertrouwelijk om met je gegevens. Bekijk de privacyverklaring.